Skud ordnar nördloppis tillsammans med Crunchycon, Konventet går av stapeln den 23 augusti och loppisen kommer finnas där 12.00-17.00 


Det kommer fungera som ett BFB (besökarnas försäljnings bord) där alla kan lämna in sina saker. Ta med sådan som ni inte längre behöver; spel, serier, filmer, böcker, samlarsaker, cosplayprylar och annat som passar konventets besökare.
Alla föremål ska märkas med pris och försäljarens initialer. Detta gör ni själva, lämpligen innan konventet så ni kan göra roligare saker där. Vi vill också ha en lista på sakerna ni lämnat in + telefonnummer, detta kan ni också göra innan konventet. Annars har vi med saker så vi ordnar det på plats. Från kl 12.00 går det bra att lämna in saker.
Vid 17.00 får ni sedan komma och hämta pengar för det ni sålt och saker som eventuellt blir kvar. Det är ert ansvar att komma och hämta, vi kan komma att lämna bordet kl 17.30