Uncategorized

Kallelse till årsmöte

Härmed kallar Sverok Skåne till ordinarie årsmöte den 29e mars 2020 klockan 15:30 till 17:00 (ca.). Vi kommer besluta om budget, verksamhetsplan, nya styrelse och mycket annat spännande.

Hur ska Sverok Skåne se ut under 2020? Ska vi bygga världens största kakgiraff? Ska vi åka ut i skogen och jaga monster eller låta skärmens ljus värma våra ansikten? Det bestämmer vi tillsammans!

Motioner

Motioner ska vara inkomna senast den 13e mars för att kunna behandlas av styrelsen innan årsmötet,

Valberedning

Det är viktigt att vi hittar rätt människor till rätt platser i distriktet – nominera gärna fler än färre – valberedningen älskar mycket arbete! Om ni mailar till info@skane.sverok.se eller skriver till distriktet på vår facebooksida kommer vi se till att ni når fram till varandra.

Ombud

Alla föreningar har rätt att skicka ombud i enlighet med distriktets stadgar https://skane.sverok.se/distriktet/stadga-2/

Vid behov bistår distriktet med reseersättning. Om ni behöver något särskilt stöd för att närvara löser vi det mer än gärna – vi vill gärna att så många som möjligt har möjlighet att delta. Maila gärna till info@skane.sverok.se om du tänker delta – vi tänkte arrangera någon aktivitet tillsammans efter årsmötet och då är det extra roligt om vi vet hur många som kommer!

För att kunna representera sin förening behöver man fylla i och ta med följande fullmakt:

https://docs.google.com/document/d/17eaZYtqO8WsrpBqueWZEL9zTnJoRYZtwqRpTGQC2RBM/edit?usp=sharing

Handlingar

Handlingar kommer publiceras den 14e mars (2 veckor innan) på följande länk samt med ett separat mail
https://drive.google.com/open?id=1B6Ig_nPmyPkK6zuUPcTnbgs4dQ5l9qbn

Vad: Årsmöte för ditt Sverokdistrikt

När: den 29e mars klockan 15:30

Var: Spelens Hus i Malmö, Nobelvägen 145A.

Eventuellt kommer lokalen ändras till studiefrämjandets lokaler i Malmö vid högt intresse, men då kommer vi lösa transport till och från Spelens Hus.

Alla som är medlem i en Sverokförening i Skåne är välkomna till årsmötet och göra er röst hörd, men kom ihåg att ta med en fullmakt för att kunna rösta!