Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Sommaren 2022

Sverok Skåne: Sommaren är här! (Länk till nyehtsbrev)

Sommaren är här, dags att gå på äventyr! 
Hej! Du får Sverok [mailet] för att du är medlem i Sverok Skåne som är ansluten till Sverok. I brevet kan du läsa mer om sommarens event: 
Ut och resa?
Malmö Game Week
1922

Ska din Sverok förening besöka en annan Sverok förening?Under sommaren så sker det många Sverokiga event runt om i Skåne. Vill din förening åka på någon av dessa event? Kanske visa upp er så att ni kan locka fler medlemmar att ta del av det som ni brinner för?
Ska din Sverok förening hålla en aktivitet på något av nedan nämnda event så bjuder Sverok Skåne på er resan!Ansök om reseersättning för er resa genom att klicka på knappen till vänster eller skicka ett mail till info@skane.sverok.se. Ska ni åka utanför Skåne så glöm inte att Sverok som förbund har rabatt hos SJ!
https://medlem.sverok.se/reserabatt/ Mer info om MGW 

Malmö Game Week – 1-3 juli!Malmö Game Week ska äntligen få lov att inta Malmömässan MGW är fyllt till brädden med en massa olika typer av spel! Både för dig som vill spela för att det är kul men det finns även turneringar för dig som vill testa vad du går för! Där är fortfarande utrymme för att engagera sig för din som vill! Mer info om 1922 

SPELFESTIVAL 1922 – 26-27 augusti!Lund 1922 är en rollspelsfestival där vi med hjälp av historia och mystik fångar 1920-talet! Eventet sker i AF-borgen i centrala Lund. Lunds Spelfestival är den delen av festivalen som handlar om det vi traditionellt förknippar med spelkonvent med brädspel, figurspel, kortspel och allt annat.
 Den 12 juni kommer det vara ett informationsmöte riktat till er som vill engagera er mer! Kanske har du eller din förening den perfekt aktiviteten för att synas på detta sprillans nya event! 

ORDFÖRANDETANKAR: Sommaren är äntligen här med alla underbara saker det innebär att vara nörd! Det är dags att damma av speldatorn så den håller sig sval och snabb hela sommaren. Lajvarna och Cosplayarna gör de, förhoppningsvis, sista stygnen på väg till årets äventyr. Brädspelskvällen kan kombineras med en mysig grillning i kompisens trädgård. Ta vara på stunden vi har nu med alla föreningsaktiva som gör det möjligt att genomföra din hobby. Hobbyn som sätter en guldkant på närvaron och som gör den svenska sommaren lite lite bättre! Hoppas att du får en trevlig sommar!

Med vänliga hälsningar
Sverok Skåne
Ordförande Mia Johansson