Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Hösten 2022

Sverok Skåne: Nu kommer hösten! (Länk till nyhetsbrev)

Nu kommer hösten! Hej! Du får Sverok [mailet] för att du är medlem i FORENINGSNAMN som är ansluten till Sverok. I brevet kan du läsa mer om följande event: 
1922
Zombie Lajv 
Nördloppis
Riksmötet 

SPELFESTIVAL 1922 den 26-28 augusti!
Lund 1922 är en rollspelsfestival där vi med hjälp av historia och mystik fångar 1920-talet! Eventet sker i AF-borgen i centrala Lund. Lunds Spelfestival är den delen av festivalen som handlar om det vi traditionellt förknippar med spelkonvent med brädspel, figurspel, kortspel och allt annat. 
Mer info om Spelfestivalen

Zombie Lajv 5 november
PANDEMIC Z SÖDERSLÄTT
Ett betydligt läskigare event för äldre ungdomar som vågar vara ute efter mörkrets inbrott. Ett unikt tillfälle att lajv-rollspela på Söderslättshallen när varningssirenerna ljuder och lamporna släcks…
För vem:Detta är ett lajvrollspel för tjejer och killar i åldrarna 13-25 år
Var:Södeslättshallen. Hela byggnaden är till vårt förfogande i detta action-skräck-lajv.
När:Lördag 5 november. Kvällstid (slutlig planering pågår).Mer info om TROLLS KCC

Nördloppis 8 oktober
Välkommen till Nerdevents första Nördlopppis i Skåne!
Vi befinner oss i Hörby, Skånes mitt punkt och vi ska göra Hörby till Skånes nördigaste centrum. 
Mer info om loppisen 

Riksmötet 2022
Riksmötet är förbundet Sveroks årsmöte och högsta beslutande organ dit Sveroks föreningar kan skicka ombud för att få deras röst hörd.
Vi ser fram emot att för tredje gången ses fysisk i Uddevalla för Riksmöte 2022! Distriktet planerar för att skicka en representant från distriktsstyrelsen som ska hjälpa till att samordna för de ombud som vill åka tåg tillsammans upp!
Representanten kan också hjälpa till på plats och stötta upp om man behöver hjälp. Vi uppmuntrar alla förningar att anmäla ombud. Mer info om Riksmötet 

ORDFÖRANDETANKAR: En höst fylld med möjligheter är på ingång. Ännu en gång närmar sig ett riksmöte för förbundet och visst ska din förening anmäla ett ombud?

Som ombud får man vara med och bestämma. Man får sin röst hörd och kan lyfta sina hjärtefrågor. På kvällen är det spel och trevligt sällskap. Man behöver inte ta plats om man inte vill. Vissa personer nästan bor i talarstolen medan andra tar debatten under friformen eller som inlägg i VoteIT. Det som passar bäst för en själv. Det är kul och spännande med riksmöte. Det finns mycket att lära och många spännande människor att träffa. Det är en varm rekommendation att åka minst en gång bara för att se hur det är.  På riksmötet kan man både träffa förbundets styrelse och valberedning, med en Skåning i varje. Kanske är det du eller din vän som är nästa Skåning på tur att ta över? Endast stadgarna sätter gränser, och de kan man ändra på! Med vänliga hälsningar
Sverok Skåne
Ordförande Mia Johansson 

Psst! Du glömmer väl inte din reserabatt?Ska din förening åka utanför Skåne så glöm inte att Sverok som förbund har rabatt hos SJ!
https://medlem.sverok.se/reserabatt/